Nachtwacht krijgt eerste bioscoopfilm “De Poort der Zielen”

De helden van de populaire Nickelodeon-reeks Nachtwacht krijgen een eerste bioscoopfilm: De Poort der Zielen. Dit maakte de cast bekend tijdens het Nickelodeon Familie Festival, waar ze een spetterend optreden hebben gegeven voor alle fans! De film zal vanaf 19 december 2018 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

De Poort der Zielen wordt gepresenteerd door Studio 100 en Nickelodeon en uitgebracht door Splendid Film. De opnames van de film zijn op dit moment in volle gang!

Nachtwacht: De Poort der Zielen

De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Celine Verbeeck), de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega (Sven De Ridder) mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.

Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?


Afleveringen op Nickelodeon

Vanaf 2 oktober zendt Nickelodeon op schooldagen om 20.00 uur de herhalingen van de populaire reeks uit.