TRAILER ALERT – MARY POPPINS RETURNS

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Mary Poppins Returns draait vanaf 19 december in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie.

Cast: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters
Regisseur: Rob Marshall

RELEASE DATUM 

Mary Poppins Returns draait vanaf 19 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

VOLG DISNEY VIA

Facebook: Facebook.com/DisneyNL
Twitter: Twitter.com/DisneyNL
YouTube: YouTube.com/DisneyNL