Speciale vertoning VENOM in IMAX 3D

Woensdagavond (3 oktober jl.) vond de speciale IMAX 3D vertoning plaats van VENOM. De screening van de nieuwe actiefilm VENOM met Tom Hardy vond plaats in Pathé Arena te Amsterdam. De presentatie werd gedaan door Fernando Halman, in aanwezigheid van onder andere Timor Steffens, Danny Froger, Jordi van den Bussche (Kwebbelkop), Mascha Feoktistova (Beautygloss), Milan Knol, FOURCE, Carolina Dijkhuizen, Défano Holwijn, Noah Zeeuw, EliZe en Horace Cohen.

Bekijk hier de aftermovie:

 

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze VENOM, een van Marvels meest gruwelijke anti-helden.

Journalist Eddie Brock (Tom Hardy) probeert de beruchte oprichter van de Life Foundation, de geniale Carlton Drake (Riz Ahmed), te ontmaskeren. Hij is hier zo door geobsedeerd dat het zijn carrière en de relatie met zijn vriendin Anne Weying (Michelle Williams) kapot maakt. Terwijl Eddie één van Drake’s experimenten aan het onderzoeken is, versmelt de buitenaardse Venom met zijn lichaam. Hierdoor krijgt hij ineens enorme superkrachten. Eddie kan de onvoorspelbare en gevaarlijke Venom echter niet in bedwang houden. Hij moet een innerlijke strijd aangaan met de duistere krachten die hem beheersen om te voorkomen dat hij de controle over zichzelf totaal verliest.

Verder met o.a. Scott Haze en Reid Scott.

Gebaseerd op de Marvel Comic. Geregisseerd door Ruben Fleischer.

Geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal.
Uitvoerend producenten: David Householter en Stan Lee.
Naar een scenario van Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, Kelly Marcel en Will Beall.

VENOM draait nu in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema.

www.venomfilm.nl
www.facebook.com/VenomFilmNL
#VenomNL