Win kaarten voor FIRST MAN (Nu in de bioscoop)

In navolging van het succes van hun met zes Oscars bekroonde hitfilm La La Land werken Oscarwinnend regisseur Damien Chazelle en steracteur Ryan Gosling opnieuw samen. FIRST MAN vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969. Deze indringende persoonlijke vertelling is gebaseerd op het boek van James R. Hansen, en laat zien wat Armstrong en heel Amerika er wel niet voor over hadden om één van de gevaarlijkste expedities in de geschiedenis een succes te laten worden.

Het scenario is afkomstig van Oscarwinnaar Josh Singer (Spotlight), en productie is in handen van Wyck Godfrey & Marty Bowen (The Twilight Saga, The Fault in Our Stars) en hun Temple Hill Entertainment productiemaatschappij, samen met Chazelle. Isaac Klausner (The Fault in Our Stars) treedt op als uitvoerend producent. DreamWorks Pictures co-financiert de film.

Verder met o.a. Claire Foy (The Crown, The Girl in the Spider’s Web), Jason Clarke (Everest, Zero Dark Thirty), Kyle Chandler (Bloodline, Manchester by the Sea), Patrick Fugit (Gone Girl), Ciaran Hinds (Red Sparrow, Harry Potter and the Deathly Hallows), Corey Stoll (Ant-Man, Midnight in Paris), Pablo Schreiber (Orange is the New Black, 13 Hours).

FIRST MAN draait nu in de bioscoop en MaxaMovie mag kaarten weggeven! Like MaxaMovie op Facebook en deel dit bericht op je timeline. Wellicht win jij 2 kaarten!

Genre: Drama
Cast: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, Kyle Chandler, Patrick Fugit, Ciaran Hinds, Ethan Embry, Shea Whigham, Corey Stoll, Pablo Schreiber

Regie: Damien Chazelle
Scenario: Josh Singer
Gebaseerd op het boek van: James R. Hansen
Producenten: Wyck Godfrey, Marty Bowen, Damien Chazelle, Ryan Gosling
Uitvoerende Producenten: Isaac Klausner, Adam Merims