TRAILER ALERT: ARTEMIS FOWL – vanaf 7 augustus 2019 in de bioscoop

Geregisseerd door Kenneth Branagh en gebaseerd op het geliefde boek van Eoin Colfer, ARTEMIS FOWL, het 12-jarige genie, afkomstig uit een lange lijn van criminele meesterbreinen, belandt in een strijd van kracht en sluwheid tegen een machtig, verborgen ras van feeën die mogelijk achter de verdwijning van zijn vader zit.

Met in de hoofdrollen Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Tamara Smart, Nonzo Anozie, Josh Gad en Judi Dench. De film wordt geproduceerd door Judy Hofflund en Kenneth Branagh samen met Angus More Gordon en Matthew Jenkins als uitvoerende producers. Het scenario is geschreven door Conor McPherson.

Cast: Hong Chau, Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Nonzo Anozie, Josh Gad, Judi Dench
Regisseur: Kenneth Branagh
Scenarioschrijver: Conor McPherson

VOLG DISNEY VIA

Facebook: Facebook.com/DisneyNL

Twitter: Twitter.com/DisneyNL

YouTube: YouTube.com/DisneyNL

Instagram: Instagram.com/DisneyNL