Videoverslag Nederlandse première De Grinch in Pathé Arena

Op zaterdag 24 november jl. vond de feestelijke Nederlandse 3D-première van DE GRINCH plaats in Pathé Arena te Amsterdam. De Nederlandse stemacteurs Carlo Boszhard, Karin Bloemen, Murth Mossel, Matheu Hinzen, Viggo Neijs, Kee Derwig en Roman Derwig waren hierbij aanwezig.
BEKIJK HET VIDEOVERSLAG:
https://youtu.be/StdHdhk7OQM

BEKIJK MEER FOTO’S:http://bit.ly/DeGrinchFoto

 DE GRINCH is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Despicable Me films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie.

In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Lou Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.

In de originele versie met de stem van Benedict Cumberbatch als the Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Cameron Seely (Cindy-Lou Who), Rashida Jones (Donna), Kenan Thompson (Bricklebaum), Angela Lansbury (Mayor McGerkle) en Pharrell Williams (verteller).

DE GRINCH draait vanaf 29 november a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D.

www.degrinch.nl
www.facebook.com/DeGrinchNL
#DeGrinch