Kinepolis Jaarbeurs Utrecht verrast de miljoenste bezoeker in Nederland van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Nog geen twee maanden nadat Kinepolis Jaarbeurs Utrecht het podium was van de officiële Nederlandse première van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, mocht de bioscoop vandaag de miljoenste bezoeker van de film in het zonnetje zetten.

Lotte uit Bilthoven werd verrast door Theatermanager Jacco van de Ruit met het feit dat zij de miljoenste bezoeker was van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Hij beloonde haar met een bos bloemen, een Fantastic Beasts-prijzenpakket en een 10-sterrenticket.

Grijp je kans en beleef de film in de bioscoop

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is sinds 14 november te zien in de bioscoop en Kinepolis vertoont de film nog volop. Bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht draait de film meerdere keren per dag, ook in Laser ULTRA 3D. In de foyer van de bioscoop kan je ook op de foto met een levensecht beeld van Newt Scamander.

> Bekijk hier de vertoningsdata van Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald bij Kinepolis

FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD van Warner Bros. Pictures is de tweede van in totaal vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowling’s Wizarding World™.

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

De hoofdrollen in FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD worden vertolkt door Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law en Johnny Depp. De andere rollen worden vertolkt door Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo en Poppy Corby-Tuech.

De film is geregisseerd door David Yates, naar een scenario van J.K. Rowling en geproduceerd door David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves en Lionel Wigram.