Waarschuwing: volgende week actieve horrorzone bij Kinepolis

Een horrordecor, een horrorquiz én de nieuwe horrorfilm The Prodigy: bij de Horror Night op 8 februari trakteert Kinepolis alle horrorfilmfans op de ultieme avond uit.

Elke bezoeker waant zich bij de Kinepolis Horror Night in een ware horrorzone. Na de entree door een horrordecor, inclusief angstaanjagende sfeer en een bijzonder welkomstdrankje, wordt in de bioscoopzaal de horrorsfeer nog eens extra opgevoerd met een speciale horrorquiz. Alle in-cinema horrorbelevenissen zijn de ideale opwarmer voor de originele en spannende horrorfilm The Prodigy, die daarna op het grote scherm te zien is. Durf jij het aan? Nodig al je horrorvrienden uit en koop snel tickets voor de Kinepolis Horror Night op 8 februari!

Heftige reacties testpubliek
The Prodigy belooft een intense kijkervaring te worden. De film moest na een eerste vertoning in Amerika zelfs worden aangepast, omdat het publiek tijdens een testscreening te hard begon te gillen. Doordat ze nog moesten bijkomen van wat ze zojuist gezien hadden misten ze de daarop volgende dialoog, waardoor de scène erna opnieuw gemonteerd moest worden, aldus regisseur Nicholas McCarthy.

Over de film
Wanneer haar jonge zoon Miles (Jackson Robert Scott, het jongetje uit It) zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah (Taylor Schilling uit Orange is the New Black) te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt.

De Horror Night is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar.

Praktische info Horror Night: The Prodigy

  • Datum: 8 februari 2019
  • De aanvangstijd verschilt per bioscoop; de inloop start een half uur voor aanvang van de film.
  • Speelduur: 92 minuten
  • Kijkwijzer: 16
  • Tijden & tickets (€ 11,50)
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Schagen, Oss, Zoetermeer