Bekijk de nieuwe trailer van: Toy Story 4

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Als Bonnie’s geliefde nieuwe knutselproject-omgedoopt tot speelgoed, Forky (Tony Hale), zichzelf lijkt te zien als ‘prulwerk’ en niet als serieus speelgoed, neemt Woody de taak op zich om Forky van het tegendeel te overtuigen.

Maar wanneer Bonnie de hele bende meeneemt op een avontuurlijke rondreis met haar familie, komt Woody via een onverwachte omweg terecht op een reünie waar hij zijn lang verloren vriendin Bo Peep (Annie Potts) tegen het lijf loopt.

Na jarenlang alleen te zijn gebleven, verloochenen Bo’s avontuurlijke geest en haar leven op de weg haar delicate porseleinen buitenkant. Terwijl Woody en Bo beseffen dat ze als speeltjes totaal verschillend zijn, merken ze al snel dat dit het minste van hun zorgen is.

De film is geregisseerd door Josh Cooley (Riley’s First Date?) en geproduceerd door Jonas Rivera (Inside Out, Up) en Mark Nielsen.

Toy Story 4 draait vanaf juni in de bioscoop.