Premiere film Instant Family

Afgelopen dinsdag was de premiere van de feel-good film Instant Family. Daarbij waren veel bezoekers aanwezig. De presentatie was in handen van Jim Bakkum, die zelf ervaren is met drie kinderen. Daarnaast waren er nog de nodige BN-ers aanwezig: Bradley Braafhart, King Faisell, Gigi Springer, Rikki Kolle, Mike Verhoef, Glenn Eilbracht, Julia Bakker, Nick Golterman, Birgit Kunstt, Vincent Visser, Nanouk Meijer, Bente Fokkens, Sonia Eijken, Pim Bijl, Karsten van Broekhoven, Quinten Verschure, Margot Hanekamp, Laty Davelaar, Romy Krommert, Bryan Stricker, Taco Snelleman, Thomas Brok, Rogier Komproe, Emily van Tongeren, Luna Dubois, Naomi Sauer en Robin Martens.

Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van pleegouderschap terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen, in de hoop om met z’n vijven één grote familie te worden. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten.

De film draait vanaf nu in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden