Horrornight bij de Kinepolis in Utrecht was een succes!

Afgelopen vrijdagavond was Horrornight bij de Kinepolis, en MaxaMovie stond als eerste in de rij om verslag te doen van deze enge avond bij de Kinepolis Jaarbeurs Utrecht! Film van het event: The Prodigy

Horrornight!

Ruim voor tijd kwamen we aan bij de Kinepolis, we haalden onze kaartjes op en gingen meteen in de bioscoop-shop onze verplichte zoute popcorn halen (want zeg nou zelf: voor een volledige bioscoopervaring heb je toch popcorn nodig?). Op weg naar de zaal kwamen we al groepjes verklede mensen tegen die speciaal hun horror cosplay outfit uit de kast hadden getrokken voor deze avond!

Bij de ingang van de zaal werden we ontvangen door reusachtige promotieposters van de film en het evenement.

Hierna volgde een aangeklede tafel met bloederige drankjes waar oogballen in dreven. Terwijl we twijfelden of een spekje durfde te pakken uit grote gekleurde schedels, staarden de oogballen ons onheilspellend aan vanuit hun glaasjes. Naast de tafel stond een klein dierenskelet de wacht te houden over al het lekkers, en om de tafel heen hingen spinnenwebben.

Hierna zijn we snel door de met spinnen bedekte gang heen gerend om in de stampvolle zaal snel onze stoelen op te zoeken. Het publiek was heel divers, jong en oud waren allemaal samengekomen in de Kinepolis voor één doel: Kippenvel, schreeuwen en de bijbehorende adrenaline rush!

De lichten gingen uit, het scherm ging aan, en de eerste schrikwekkende tonen van het introductiefilmpje dreunden de zaal in. Achter ons begonnen mensen al meteen te gillen van de schrik, gevolgd door nerveus gegiechel en opgelaten zuchten… de sfeer zat er in ieder geval al goed in!

Het introductiefilmpje van de Horrornight werd snel opgevolgd door een filmquiz: Noem alle horrortitels! En we werden getrakteerd door extended previews van de films ‘Us‘ en ‘Pet Semetary‘. Hierna begon de film waar we voor kwamen, The Prodigy.

The Prodigy

Wanneer haar jonge zoon Miles zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt.

Cast: Taylor Schilling, Jackson Robert Scott, Peter Mooney
Regisseur: Nicholas McCarthy

 

Op naar de volgende!

Het was een geweldig leuk avondje uit, er was een leuke sfeer in bioscoop en onder de mensen! Mensen verlieten uitgelaten en tevreden de zaal, klaar voor de volgende Horrornight!

Volgende Horrornight is vrijdag 5 April met als film: Pet Semetary!

Voor meer informatie: https://kinepolis.nl/films/horror-night-pet-sematary