Stephen King-verfilming Pet Sematary in volgende Kinepolis Horror Night

Een oogbol die in je welkomstdrankje ronddobbert? Je kunt het zomaar aantreffen bij de Horror Night die Kinepolis regelmatig organiseert. De volgende editie is op 5 april met de angstaanjagende film Pet Sematary.

De nieuwe Horror Night werd afgelopen vrijdag aangekondigd tijdens de succesvolle derde editie van de Kinepolis horroravond. Met een horrordecor, een horrorquiz én de nieuwe horrorfilm The Prodigy kregen bezoekers in maar liefst dertien bioscopen de horrorfilmbeleving van hun leven.

Stephen King-verfilming
De volgende Horror Night op 5 april belooft ook weer een ijzingwekkende avond te worden. In de film Pet Sematary, gebaseerd op één van de bekendste boeken van Stephen King, verhuist de familie Creed naar het platteland. Daar worden ze door buurtbewoners ingelicht over de onheilspellende dierenbegraafplaats vlak bij hun nieuwe huis.

Tickets
Wil je je filmbeleving vergroten en Pet Sematary in de ultieme horrorsetting kijken? Bestel dan snel tickets voor de Kinepolis Horror Night!

Praktische info Horror Night: Pet Sematary

  • Datum: 5 april 2019
  • De aanvangstijd verschilt per bioscoop; de inloop start een half uur voor aanvang van de film.
  • Speelduur: n.n.b.
  • Kijkwijzer: 16
  • Tijden & tickets (€ 11,50)
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer