Eerste trailer Yesterday van regisseur Danny Boyle en scenarioschrijver Richard Curtis

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Bekijk de trailer:

 

YESTERDAY draait vanaf 27 juni in de bioscoop.

Oscarwinnend regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Steve Jobs, Trainspotting) werkt samen met succesvol scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill) voor deze nieuwe comedy van Working Title met o.a. Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again, Baby Driver), Himesh Patel (BBC’s EastEnders, Damned) en Kate McKinnon (TV’s Saturday Night Live, The Spy Who Dumped Me).

YESTERDAY is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title (Les Misérables, Love Actually, Darkest Hour, de Bridget Jones-films) samen met Matt Wilkinson (Kaleidoscope), Bernie Bellew (Steve Jobs), Richard Curtis en Danny Boyle.

Verder met o.a. Ed Sheeran.

YESTERDAY draait vanaf 27 juni in de bioscoop.
#YesterdayFilmNL
www.facebook.com/yesterdayfilmnl