Stefania brengt song uit voor Wonder Park

Zangeres Stefania brengt op 15 maart a.s. een nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Wonder’. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe animatiefilm WONDER PARK. Bovendien heeft Stefania voor het eerst een stem ingesproken, en direct een belangrijke stemrol, namelijk die van hoofdpersonage June.

Naast het feit dat ‘Wonder’ van Stefania tijdens de aftiteling te horen is, treedt ze ook op tijdens de feestelijke familiepremière op zondag 7 april a.s. in Amsterdam. WONDER PARK draait vanaf 12 april in de Nederlandse bioscopen.

Over Stefania:
Stefania is een Nederlands-Grieks multitalent dat als zangeres hoge ogen gooide met haar debuutsingle ‘Stupid Reasons’. In 2019 zal ze als actrice in verschillende bioscoopfilms te zien zijn. Naast een grote following op Instagram en TikTok is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN Magazine en Yours Today.

Instagram: www.instagram.com/stefania_official

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt

Cast: Matthew Broderick (Stem), Jennifer Garner (Stem), Jeffrey Tambor (Stem)
Regisseur: Dylan Brown