Taron Egerton is Elton John in Rocketman

Fotograaf David LaChapelle heeft Taron Egerton als Elton John gefotografeerd voor de eerste officiële filmposter van ROCKETMAN. David LaChapelle heeft een aantal van de meest iconische beelden vastgelegd uit de carrière van Elton John. Deze keer heeft hij zijn camera gericht op Taron Egerton als Elton John voor de filmposter van ROCKETMAN.

ROCKETMAN draait vanaf 30 mei in de bioscoop maar neem nu alvast een kijkje achter de schermen bij de opnames van ‘Tiny Dancer’ door Taron Egerton voor de soundtrack van ROCKETMAN. In de featurette zijn naast Taron Egerton ook muziekproducent Giles Martin (zoon van de legendarische producent George Martin) en regisseur Dexter Fletcher aan het woord.
“Elton said I don’t think I have heard anyone sing my songs better than Taron.” Giles Martin, Music Producer
 
“Taron is actually singing in the film and he’s so convincing. His voice is incredible.” Dexter Fletcher, Director

ROCKETMAN DRAAIT VANAF 30 MEI IN DE BIOSCOOP
BEHIND THE SCENES BIJ OPNAMES ‘TINY DANCER’
DOOR TARON EGERTON 

https://youtu.be/FYx8OEQMMjM

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm ROCKETMAN, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton.

ROCKETMAN vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Verder o.a. met Jamie Bell (The Adventures of Tintin) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother.

Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Vanaf 30 mei in de bioscoop.
#RocketManNL