6 maart: Unieke Kinepolis Hero Night met speciale vertoning van Captain Marvel + gratis Laser ULTRA upgrade

Kinepolis lanceert unieke Hero Night met speciale vertoning van Captain Marvel

Met de Kinepolis Hero Night beleven alle superheldenfilmfans de ultieme avond uit; inclusief popcorn, drankje en de nieuwste superheldenfilm. Bij de eerste editie op 6 maart zorgt Captain Marvel voor de explosieve aftrap van dit nieuwe bioscoopconcept.

Liefhebbers van superheldenfilms hoeven voortaan niet meer na te denken waar ze de nieuwste superheldenfilm gaan kijken, want voor de ultieme filmavond ga je vanaf nu naar de exclusieve Kinepolis Hero Night! Niet alleen zie je de nieuwste superheldenfilm in spectaculair 3D op groot scherm, met fantastisch geluid en vanuit de meest comfortabele stoelen. Je krijgt er ook nog popcorn en wat te drinken bij en de hele avond staat in het teken van superhelden.

Captain Marvel
Het gloednieuwe concept wordt op 6 maart landelijk geïntroduceerd met de langverwachte Marvel Studios’ titel Captain Marvel. De film is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers (Brie Larson) zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

Gratis upgrade naar Laser ULTRA
Omdat je een superheldenfilm echt moet beleven in het best mogelijke format, krijgen bezoekers van de Hero Night op de locaties met Laser ULTRA die extra filmbeleving er gratis bij. Normaal gesproken geldt er een kleine toeslag voor een film in Laser ULTRA (haarscherpe 4K-projector en waanzinnig Dolby Atmos-geluid); bij de Hero Night neemt Kinepolis die dus voor eigen rekening. Laser ULTRA kun je ervaren bij Kinepolis Breda, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht en vanaf februari ook bij Kinepolis Dordrecht.

Praktische info Hero Night: Captain Marvel

  • Woensdag 6 maart
  • 19:30 uur start inloop, 20:00 uur start film
  • Speelduur: 128 minuten
  • Tickets: € 12,50 (excl. 3D-toeslag)
  • Inclusief popcorn en drankje
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer