How to Train your Dragon 3 op nr. 1 geopend in Amerika

NR. 1 OPENING IN AMERIKA
HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 is afgelopen weekend in première gegaan in Amerika en is met $55,5 miljoen op nr. 1 geopend. Het is het beste openingsresultaat voor de franchise (het tweede deel bracht in 2014 $49,4 miljoen op).

EXCLUSIEVE ‘HOE TEM JE EEN DRAAK’
GLOW-IN-THE-DARK EXPERIENCE BIJ KINEPOLIS

MET EEN SPECIAAL OPTREDEN VAN FOURCE IN UTRECHT

Sinds zaterdag 9 februari jl. kunnen bezoekers van Kinepolis in een speciaal voor de film gemaakte HOE TEM JE EEN DRAAK 3 Glow-in-the-Dark Experience op de foto gaan met de twee belangrijkste draken uit de film Tandloos en de Hemelfeeks. De experience is al te zien geweest in Kinepolis Hoofddorp en Kinepolis Den Bosch en is momenteel te bewonderen bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Op zaterdag 23 februari jl. was er een speciaal optreden in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht van de populaire boyband FOURCE, die voor de film de song “Lopen op de maan” heeft uitgebracht.

De speciaal voor Kinepolis gecreëerde fotohoek is 6 meter breed en 4 meter diep en deze bijzondere in-cinema beleving geeft je een betoverend kijkje in drakenland. Het is de ultieme kans voor bezoekers van Kinepolis om voor of na hun filmbezoek de bijzondere wereld van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in te stappen en oog-in-oog te staan met Tandloos en de Hemelfeeks.

De Glow-in-the-Dark Experience zal in de onderstaande bioscopen geplaatst worden:

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: 23 februari tot 1 maart
Kinepolis Breda: 2 maart tot 10 maart

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: HOE TEM JE EEN DRAAK 3
 
Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook Toy Story en Tarzan).

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret), Erik van der Hoff (Hork) en Daniël Boissevain (Grimmel).

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 / HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 draait nu in de bioscoop, in 2D en 3D.

www.hoetemjeeendraak.nl
www.facebook.com/HowToTrainYourDragonNL
#HoeTemJeEenDraak3 #HowToTrainYourDragon3NL