Kinepolis viert succes Hero Night : Captain Marvel met nieuwe Shazam!-editie

Na het daverende succes van de allereerste Kinepolis Hero Night met Captain Marvel, kondigt de bioscoopketen enthousiast de volgende editie aan. Liefhebbers van superheldenfilms genieten op 25 maart van de hilarische actiekomedie Shazam! en krijgen daar een popcorn en een drankje bij.

Zo’n 3000 Marvel-liefhebbers kwamen woensdagavond 6 maart naar de eerste editie van de Kinepolis Hero Night : Captain Marvel. De bezoekers werden verrast door cosplayers en in de zaal werd Marvel merchandise verloot. Eventorganisator Rosa Kalmann blikt terug op een geslaagde avond: “Het was een feest om zoveel enthousiaste en betrokken fans bij elkaar te zien, ik kijk nu al uit naar de volgende Hero Night-editie.”

Hero Night : Shazam!
De aankomende Hero Night : Shazam! staat supersnel voor de deur. Op maandagavond 25 maart kun je genieten van deze originele komedie van producent Dwayne Johnson. Zachary Levi (tv-serie Chuck), Djimon Hounsou (Blood Diamond) en Mark Strong (Kingsman) vertolken de hoofdrollen. Kinepolis opent de deuren om 19:45 uur en je wordt verwend met een gratis bak popcorn en drankje. Tickets zijn te koop via Kinepolis.nl.

Over Shazam!
Met slechts één woord (Shazam!) verandert de veertienjarige Billy in een superheld, inclusief goddelijk gespierd volwassen lichaam. Van binnen is hij nog een kind, dus doet hij wat alle tieners met superkrachten zouden doen: lol maken. Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Totdat het kwaad ineens voor de deur staat.

Praktische info:

Wat: Hero Night: Shazam
Wanneer: maandag 25 maart
Aanvangstijd(en): 19:45 uur
Start Film: 20:15 uur
Speelduur: nnb
Ticketprijs: € 12,50
Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht en Zoetermeer
Meer info: https://kinepolis.nl/films/hero-night-shazam