Vlinders in je buik tijdens tweede editie Kinepolis MEIDEN Avond op 12 april

Als een VIP naar de bioscoop? Het kan! Op 12 april is het weer tijd voor de Kinepolis MEIDEN Avond. Samen met MEIDEN magazine verrast de bioscoop jou met de superleuke film Circus Noël en voel je je een echte VIP als je met een drankje over de roze loper wandelt. In Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Den Bosch kun je zelfs met een aantal castleden op de foto!

De eerste editie van de Kinepolis MEIDEN Avond op 1 februari was een doorslaand succes. Bijna alle deelnemende vestigingen van de bioscoopketen waren uitverkocht en meisjes genoten er van de film Brugklas – De tijd van mijn leven. Kon je er niet bij zijn? Geen nood! Op 12 april is de volgende editie en beleef je de romantische avonturenfilm Circus Noël.

Verliefd in/op het circus

Om haar ruziënde ouders te ontvluchten, gaat Karo op reis met haar vrienden Victor en Tonie van Circus Noël. Onderweg gebeuren er mysterieuze dingen, waardoor een belangrijk optreden in gevaar komt en Karo haar nieuwe circusfamilie dreigt te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden? Je ziet het tijdens de Kinepolis MEIDEN Avond!

Selfie op de roze loper

De crush van Tonie op Karo zorgt voor heerlijke kriebels tijdens de film. Ook de rest van de avond hoef je je niet te vervelen. ‘Shine like a star’ en maak een selfie op de roze loper, geniet van je gratis (alcoholvrij) welkomstdrankje en shop bij de beauty en lifestyle stands. Na afloop van de film ga je met een goed gevulde goodiebag naar huis.

Ontmoet de filmsterren

Deze Kinepolis MEIDEN Avond kan helemaal niet meer stuk voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Den Bosch. Daar komen namelijk enkele castleden op bezoek voor een stoere superselfie. In Kinepolis Jaarbeurs Utrecht schud je de hand van Luna Wijnands (Karo), Tommy van Lent (Tonie) en Samuel Beau Reurekas (Victor). In Kinepolis Den Bosch ontmoet je Rein Hofman (Pedro), Rick Paul van Mulligen (Clown Maaiko) en YouTube-ster Emma Keuven. Waar wacht je nog op? App je vriendinnen en bestel je tickets op Kinepolis.nl!

 

Praktische info:
  • Wat: MEIDEN Avond: Circus Noël
  • Wanneer: Vrijdag 12 april
  • Aanvangstijd(en): 18:30 uur
  • Start Film: 19:15 uur
  • Speelduur: 90 min
  • Ticketprijs: € 10,50
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer
  • Castvisit: in Kinepolis Utrecht en Den Bosch
  • Meer info: https://kinepolis.nl/films/meiden-avond-circus-noel