Animatiefilm Wonder Park in premiere

Zondag 7 april ging de animatiefilm Wonder Park in premiere, in Pathé Arena Amsterdam. Bij deze premiere was de Nederlandse stemmencast aanwezig: Stefania (June), Jan Kooijman (pap), Tim Douwsma (Peanut), Peggy Vrijens (Greta), Matheu Hinzen (Banky), Frans Limburg (Boomer), Murth Mossel (Gus), Roué Verveer (Cooper) en Dante (Beatlefan). De titeltrack van de film, Wonder, wordt gezongen door Stefania. Naast de stemmencast waren nog andere BN-ers aanwezig, waaronder presentator Levi van Kempen, Robin Martens, Birgit Maasland, Marit van Bohemen, de boyband Fource (Niels Schlimback, Max Mies, Ian Kuyper en Jannes Heuvelmans), Denzel von Deira, Lois Beekhuizen, Chloe Leenheer, Mike Libanon, familie Bellinga, Lente Voorhoeve, Manou Jue Cardoso en Margot Hanekamp.

Waar gaat de film over?

June, een stoer meisje, heeft een door haar moeder aangemoedigde fantasie over Wonderland, een magisch pretpark waar een aantal van haar knuffels de mensen vermaken en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Totdat er iets gebeurd, waardoor het pretpark in verval raakt. En er kwade beesten de macht proberen over te nemen door alles te vernietigen. Gaat het June lukken om het pretpark uit haar dromen te redden van de ondergang?

Vanaf 12 april draait de film in 3D in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden