Donderdag in de bioscoop: Hellboy

Vanaf donderdag 11 april draait HELLBOY in de bioscoop!

Bekijk nu de trailer:

Hellboy “Legendary as Fuck”. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen…

Cast: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Sasha Lane
Regisseur: Neil Marshall