Wonder Park | Kinepolis Jaarbeurs Utrecht 13 en 14 april omgebouwd tot pretpark tijdens Kinepolis Kids Weekend

WONDER PARK

KINEPOLIS JAARBEURS UTRECHT OMGEBOUWD TOT PRETPARK TIJDENS KINEPOLIS KIDS WEEKEND

Wat als het pretpark waar je van droomt, werkelijkheid wordt? Het overkomt de creatieve June in de nieuwe 3D-animatiefilm WONDER PARK. Tijdens het speciale Kinepolis Kids Weekend op 13 en 14 april a.s. wordt Kinepolis Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot Wonder Park, met echte pretparkattracties. Bezoekers krijgen limonade, kunnen kleuren en knutselen, zien de film en gaan naar huis met een leuke verrassing.

Morgen (zaterdag 13 april) komt een van stemacteurs van de film langs. De 12-jarige YouTuber Dante, beter bekend als Clonny Games, is in de film te horen als jonge enthousiaste parkbezoeker en gaat graag om 13:00 uur met alle kids op de foto.

Tickets voor het WONDER PARK Kids Weekend bij Kinepolis zijn te koop via www.kinepolis.nl.

Praktische informatie Kids Weekend: Wonder Park
  • Wanneer: Zaterdag 13 en zondag 14 april 2019
  • Aanvangstijd(en): Event start één uur voor aanvang film, kijk op Kinepolis.nl voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur.
    Meet & Greet met Dante (Clonny Games) is om 13:00 uur alleen bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.
  • Duur film: 85 min.
  • Te beleven bij: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer.

WONDER PARK vertelt het verhaal van een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June werkelijkheid wordt.

Met de stemmen van o.a. Stefania (June), Jan Kooijman (pap), Tim Douwsma (Peanut), Peggy Vrijens (Greta), Matheu Hinzen (Banky), Jannemien Cnossen (mam), Frans Limburg (Boomer), Murth Mossel (Gus) en Roué Verveer (Cooper).

WONDER PARK draait nu in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

#WonderParkNL
https://www.facebook.com/WonderParkNL