Donderdag in de bioscoop: Vox Lux

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste (Raffey Cassidy), een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager (Jude Law) groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster.

In 2017 is de nu 31-jarig Celeste (Natalie Portman) bezig met haar comeback terwijl schandalen en persoonlijke problemen haar carrière bedreigen.

Bekijk nu de Trailer

Na zijn doorbraak met The Childhood of a Leader, een film over de geboorte van het fascisme, keert acteur/regisseur Brady Corbet nu terug met Vox Lux, die na een eerste vertoning tijdens het filmfestival van Venetië op zeer lovende kritieken kon rekenen. De nummers in de film werden geschreven en gecomponeerd door singer-songwriter Sia.

Cast: Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin
Regisseur: Brady Corbet

Vanaf 18 april in de bioscoop