Staande ovatie Once Upon A Time… in Hollywood van Quentin Tarantino in Cannes

De wereldpremière van ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD vond gisteren plaats tijdens het Film Festival van Cannes. Regisseur Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie waren hierbij aanwezig. De film ontving een staande ovatie van zes minuten. Het was precies 25 jaar geleden dat Quentin Tarantino furore maakte met zijn Pulp Fiction in Cannes.

Lees het artikel van Variety: “Quentin Tarantino, ‘Once Upon a Time in Hollywood’ Score Six-Minute Standing Ovation at Cannes”: http://bit.ly/2M3axvI

Lees het artikel van Deadline: “Tarantino’s ‘Once Upon A Time In Hollywood’ Wows Cannes Premiere Audience; Pitt, DiCaprio & Robbie Superb”: http://bit.ly/2wghpuM

Quentin Tarantino’s ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD draait vanaf 15 augustus a.s. in de bioscoop.

#OnceUponATimeInHollywoodNL