‘Ma’ Masterclass met Jason Blum en speciale vertoning in Pathé Arena

BEKIJK HET VIDEOVERSLAG: https://youtu.be/d1tyePR9e_Q

Producent Jason Blum – oprichter van Blumhouse Productions (Get Out, Split, The Purge films, Happy Death Day) – was op woensdag 29 mei jl. in Nederland voor de nieuwe thriller ‘Ma’. Hij was aanwezig bij een speciale vertoning van de film in Pathé Arena Amsterdam en gaf overdag een masterclass.

MA draait nu in de bioscoop.

Everybody’s welcome at Ma’s. But good luck getting home safe.

Oscarwinnaar Octavia Spencer speelt Sue Ann, die in een rustig stadje woont in Ohio. Op een dag vraagt Maggie (Diana Silvers, Glass), een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar “Ma.”

Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie.

Verder met o.a. Juliette Lewis (August: Osage County), Luke Evans (Beauty and the Beast), Missi Pyle (Gone Girl), McKaley Miller (Hart of Dixie), Corey Fogemanis (Girl Meets World), Gianni Paolo (Power) en Dante Brown (Lethal Weapon serie).

MA is geschreven door Scotty Landes (Workaholics), en is geproduceerd door Jason Blum voor zijn productiemaatschappij Blumhouse Productions, samen met Tate Taylor en John Norris. Octavia Spencer, Couper Samuelson, Jeanette Volturno en Robin Fisichella treden op als uitvoerend producenten.

#MaFilmNL