Videoverslag speciale vertoning Five Feet Apart

BEKIJK HET VIDEOVERSLAG:

https://youtu.be/z5XzHab9Pds

Op 12 juni vond de speciale vertoning van FIVE FEET APART plaats in Pathé Arena Amsterdam. De presentatie werd gedaan door Pip Pellens.

FIVE FEET APART draait nu in de bioscoop.

BEKIJK DE TRAILER:

Stella Grant (Haley Lu Richardson, Split) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als patiënte met taaislijmziekte (cystic fibrosis).

Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline – die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse, Riverdale) ontmoet.

Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt aan zijn behandeling te houden maakt het nog gecompliceerder.

Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

#FiveFeetApartNL