Videoverslag speciale IMAX 3D vertoning Men in Black: International

Afgelopen maandag vond de speciale IMAX 3D vertoning plaats van MEN IN BLACK: INTERNATIONAL plaats. Hierbij waren verschillende BN’ers en influencers aanwezig, waaronder Anna Nooshin, die ook te zien is in de film. De presentatie werd gedaan door Levi van Kempen.

MEN IN BLACK: INTERNATIONAL draait vanaf morgen in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

The Men in Black hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie.

Verder met o.a. Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois & Larry Bourgeois (Les Twins), Emma Thompson en Liam Neeson.

Geregisseerd door F. Gary Gray (Fast & Furious 8, Straight Outta Compton).

#MenInBlackNL
www.facebook.com/MeninBlackNL