Nederlandse acteurs te zien in Spider-Man: Far From Home

NEDERLANDSE ACTEURS TE ZIEN IN
SPIDER-MAN: FAR FROM HOME

Jeroen van Koningsbrugge, Michael de Roos en Jan-Paul Buijs hebben een kleine bijrol weten te bemachtigen in de film SPIDER-MAN: FAR FROM HOME, die vanaf 3 juli in de bioscoop draait. Jeroen van Koningsbrugge is zeer enthousiast over zijn bijdrage aan SPIDER-MAN: FAR FROM HOME:

Ik ben al sinds mijn jeugd een enorme Marvel fan. Mijn verzameling comics is groot en ik heb alle films meerdere keren gezien. Toen ik werd gevraagd om auditie te doen voor een kleine bijrol, aarzelde ik geen moment. Mijn zoon is bijna 12 en net zo’n groot fan als ik. Het is toch geweldig als je vader een bijdrage heeft -ook al is het maar een hele kleine- in een nu al legendarische film.

BEKIJK DE TRAILER:

Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame moet Spider-Man meteen weer de strijd aangaan met nieuwe vijanden in een wereld die voorgoed veranderd is.

Met o.a. Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei en Jake Gyllenhaal.

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME draait vanaf 3 juli a.s. in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema en 4DX.

www.facebook.com/SpiderManNL
www.spidermanfarfromhome.nl
#SpiderManNL