Downton Abbey verkoopt meer tickets in voorverkoop dan Mamma Mia! Here We Go Again

Afgelopen week is in de VS de kaartverkoop gestart voor DOWNTON ABBEY.  Er zijn op de eerste dag meer kaarten verkocht dan Mamma Mia! Here We Go Again en Once Upon a Time… in Hollywood.

Erik Davis (Managing Editor bij de Amerikaans ticketingsite Fandango) zegt:
“In its five-year TV run, Downton Abbey garnered an incredible global following. The first day sales are among the best we’ve seen for any movie this year. No doubt, fans have missed their favorite characters and are super-excited to see what new schemes arise in the upcoming film.”

Lees meer: http://bit.ly/2MxxSVL

In Nederland is de kaartverkoop voor DOWNTON ABBEY inmiddels gestart bij verschillende filmhuizen en theaters.

Tickets zijn te koop via: https://www.downtonabbeyfilm.nl/

BEKIJK DE SNEAK PEAK:

12 SEPTEMBER IN DE BIOSCOOP

You are cordially invited to the cinema event.

Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen DOWNTON ABBEY een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen. Geschreven door Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria), de bedenker van de serie, en met de originele castleden in de hoofdrollen. Geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).

De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.

De hoofdrollen worden vertolkt door o.a. Hugh Bonneville (Robert Crawley, Earl of Grantham), Laura Carmichael (Lady Edith Crawley), Allen Leech (Tom Branson), Michelle Dockery (Lady Mary Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley, Countess of Grantham), Joanne Froggat (Anna Bates), Jim Carter (Charles Carson), Matthew Goode (Henry Talbot) en Maggie Smith (Violet Crawley, Dowager Countess of Grantham).

www.facebook.com/DowntonAbbeyNL
www.instagram.com/DowntonAbbey_Official