Lyric video ‘Gewoon Speciaal van Do voor Angry Birds 2

Bekijk nu de lyric video van de nieuwe single van zangeres Do ‘Gewoon Speciaal’:

Het nummer is gemaakt voor de nieuwe animatiefilm ANGRY BIRDS 2 waarvoor Do de stem inspreekt van Silver, de zus van Chuck.

Het lied is geschreven door Guus Mulder, Judy Blank, Sander Nijbroek en Do en geproduceerd door Morgan Avenue. De vocal production is in handen van Allan Eshuys.
Do is momenteel druk aan het schrijven voor een nieuwe plaat, die wederom Nederlandstalig zal zijn. Deze zal eind dit jaar verschijnen. Vanaf januari 2020 is ze te zien en horen in verschillende theaters door het hele land met een akoestische show genaamd ‘Mijn kleine huis’.

Verder met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Ruben Nicolai, Frank Lammers, Soundos El Ahmadi, Olcay Gulsen, Pip Pellens, Andre Dongelmans, Diederik Jekel, Janice, Marieke Elsinga, Mattie Valk, Rico Verhoeven, John van den Heuvel, Maryam Hassouni, Bibi, Levi van Kempen, Annemarie Jung, Saar van de Zoete Zusjes, Imaani Oosterhuis en Irma Knol.

ANGRY BIRDS 2 draait nu de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.
#AngryBirds2NL