Will Smith viert verjaardag tijdens fanscreening Gemini Man in Boedapest

Will Smith vierde gisteren zijn 51e verjaardag tijdens een spectaculaire fanscreening van GEMINI MAN in Boedapest waar hij verschillende cadeaus in ontvangst nam aan de rode loper. Later op de avond trakteerde hij zijn fans op een openluchtconcert bij de Sint-Stefanusbasiliek samen met DJ Jazzy Jeff. Daarnaast was Will Smith aanwezig bij een photocall bij de Burcht van Boeda met regisseur Ang Lee en producent Jerry Bruckheimer.

GEMINI MAN draait vanaf 10 oktober in de bioscoop in 3D+, 4D, IMAX en Dolby Cinema.

GEMINI MAN is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Verder met o.a. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian).
GEMINI MAN is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario is geschreven door David Benioff (Game of Thrones), Billy Ray (Overlord, The Hunger Games) en Darren Lemke (Shazam!).

#GeminiManNL