Gemini Man te zien in 3D+

Bekijk de nieuwe featurette:

Filmmaker Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) komt in oktober met een geheel nieuwe bioscoopervaring – GEMINI MAN in 3D+ (HFR – High Frame Rate). De film geeft bezoekers een buitengewone en indrukwekkende 3D-ervaring, met 3D+ zit je middenin de actie.

In de meeste zalen zal GEMINI MAN te zien zijn in 3D+ met 60 frames per seconde en de Dolby Cinema-zalen vertonen de film in 3D+ met maar liefst 120 frames per seconde.

GEMINI MAN zal in de Nederlandse bioscopen te zien zijn in de volgende formaten: 2D, 3D+, Dolby Cinema 3D+ (120 frames per seconde), IMAX, IMAX 3D+, ScreenX, 4DX en MX4D. De kwaliteit is haarscherp en nog nooit eerder vertoond in Nederlandse bioscopen. The Hobbit-films waren te zien met 48 frames per seconde.

In GEMINI MAN komt Will Smith oog in oog te staan met een jongere kloon van zichzelf. Voor de eerste keer is een volledig geanimeerd mens te zien in een bioscoopfilm.
Will Smith zegt: “What we’re doing here has never been done before. I was looking at the perfect 23-year old version of myself.”

WETA supervisor Guy Williams zegt: “I can make a really convincing T-Rex, because no-one’s really seen a T-Rex. When it gets to a person, it’s way more difficult. This is Will Smith. We all know exactly who Will Smith is. We’ll all know if it works or not.”

De film is opgenomen in het maximale frame rate van 120 frames per seconde. Het is een nieuwe stap in de ontwikkeling van de cinematography en geeft de toeschouwer de meest fascinerende ervaring ooit.

GEMINI MAN draait vanaf 10 oktober in de bioscoop in 2D, 3D+, 4D, IMAX en Dolby Cinema.