Bioscoophit F * ck de Liefde krijgt vervolg

De succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt een vervolg, dit melden producent AM Pictures en distributeur Just Entertainment. De film trok in de eerste week meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop en mag naar verwachting komend weekend zelfs de 200.000e bezoeker verwelkomen.

Dit succes was voor de makers het signaal om een releasedatum voor ‘F*ck de Liefde 2’ in te plannen. Die staat nu op begin 2021. Een groot deel van de sterrencast zal ook acte de présence geven in het tweede deel. “De cast reageerde dolenthousiast op de vraag of ze ook mee wilden werken aan een vervolg” vertelt producent Adel Boudellah. Ook zullen er een aantal nieuwe namen toegevoegd worden, wie dat zijn zal later bekend gemaakt worden.

Over F*ck de Liefde
Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?

De sterrencast bestaat verder uit Nienke Plas, Defano Holwijn, Victoria Koblenko, Soundos El Ahmadi en Nicolette van Dam.