Discovery Day bij KINEPOLIS

Maak gratis kennis met de nieuwste films tijdens Discovery Day op 9 november!

Wist je dat er jaarlijks zo’n 450 filmtitels te zien zijn in de bioscoop? Kinepolis helpt je kiezen! Op Discovery Day (9 nov) ontdek middels een dynamische trailershow – in het beste beeld en geluid – de nieuwste films! Tickets zijn gratis en deze dag scoor je een extra voordelige Discovery Combo in de shop!

Waarom Discovery Day?
Het aantal films dat geprogrammeerd wordt in bioscopen is de voorbije jaren spectaculair toegenomen. Met de speciale trailershows voor algemeen en familiepubliek laat Kinepolis jou tijdens Discovery Day op een leuke manier kennismaken met het filmaanbod van het komende kwartaal. Want waar kun je trailers nu beter bekijken dan in de heerlijk ruime stoelen van jouw Kinepolis-bioscoop?

Welke film zet jij op nummer 1?
Discovery Day is voor Kinepolis een leuke en unieke mogelijkheid om jou in een van onze bioscopen hartelijk welkom te heten en  uit te nodigen het diverse filmaanbod te ontdekken én te beoordelen. Wij zijn benieuwd; welke nieuwe film zet jij nu zelf op nummer één?

Reserveer nu je gratis ticket(s)
De Kinepolis Discovery Day vindt plaats op zaterdag 9 november 2019 in de Kinepolis-bioscopen. Scoor tijdig je gratis tickets! Tijdens het event is in de shop een speciale Discovery Combo verkrijgbaar, bestaande uit een frisdrank naar keuze, medium popcorn en M&M topping voor slechts €5.

Gratis tote bag
Na afloop gaat iedere bezoeker naar huis met een leuke tote bag gevuld met filmnieuws en coole kortingen.