Jumanji: The Next Level | Bekijk de nieuwe trailer

JUMANJI: THE NEXT LEVEL

New places.
New faces.
Next Level.

BEKIJK DE NIEUWE TRAILER

De nieuwe trailer van JUMANJI: THE NEXT LEVEL met o.a. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas en Awkwafina is zojuist verschenen.

Jack Black and Karen Gillan

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in JUMANJI: THE NEXT LEVEL, maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Verder met o.a. Ser’Darius Blain, Madison Iseman en Morgan Turner.

JUMANJI: THE NEXT LEVEL draait vanaf 5 december in de bioscoop, ook in 3D.