Charlie’s Angels | Nieuwe vignette en cover V Magazine

Bekijk hier de nieuwe vignette waarin Elizabeth Banks vertelt dat dit het het perfecte moment was om CHARLIE’S ANGELS nieuw leven in te blazen.

Elizabeth Banks: “I wanted to make something that felt important to women and girls. It’s a celebration of what women can accomplish when they work together.”

CALLING ALL ANGELS

Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska staan deze maand op de cover van V Magazine. Lees hier het interview.

SATURDAY NIGHT LIVE

Op zaterdag 2 november jl. was Kristen Stewart voor de tweede keer de host van Saturday Night Live. Bekijk hier de verschillende sketches, waaronder ‘Duolingo for Talking to Children’ die al meer dan 2,1 miljoen keer is bekeken.

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere CHARLIE’S ANGELS – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde bad ass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

CHARLIE’S ANGELS draait vanaf 9 januari in de bioscoop.
#CharliesAngelsNL