The Addams Family, niet zomaar een familie

Zondag 1 december was de Nederlandse premiere van de animatiefilm The Addams Family in Pathé Arena. Hierbij as de gehele stemmencast aanwezig: Paul Groot (Gomez Addams), Monic Hendrickx (Morticia Addams), Tjitske Reidinga (Margaux Needler), Vajèn van den Bosch (Wednesday Addams), Pip Pellens (Parker Needler), Roman Derwig (Pugsley Addams), Cees Geel (Oom Fester), Lenette van Dongen (Omi), Raymonde de Kuyper (Moeder Morticia), Raymond Thiry (Vader Morticia) en Carel Struycken (Lurch). En daarnaast liepen de volgende BN-ers over de rode loper: presentator Levi van Kempen, Jacob Derwig, Eddy Zoëy, Dion Visser, Fenna Hill, May Hollerman, Brigit Kunstt, Rosanne en Mylene Waalewijn, Jeremy Sno, Charlotte Arts, André Dongelmans, Urvin Monte, London Loy en Nienke van Dijk.

The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Na het zien van de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family is jouw eigen familie lang niet zo vreemd meer. Al 13 jaar woont de familie boven op een berg, en ineens trekt de mist op, en blijkt er een heel dorp beneden aan de voet van de berg gebouwd te zijn. En dat is het begin van tegelijk vriendschap en vijandigheid.

The Addams Family draait vanaf 30 november in de bioscoop, in 2D & 3D.

Foto’s (c) Armelle van Helden