TRAILER ALERT: Timmy Failure: Mistakes Were Made

Geregisseerd door de bekroonde filmmaker Tom McCarthy, volgt Disney’s Timmy Failure: Mistakes Were Made (Nederlandse titel: Timmy Fiasco: Privé Detective), gebaseerd op het boek, de hilarische avonturen van onze eigenzinnige held, Timmy Failure.

Timmy runt samen met zijn partner Total, een ijsbeer, Total Failure Inc., een detectivebureau in Portland. De onwetende maar zelfverzekerde Timmy (Winslow Fegley) navigeert zich door de wereld van volwassenen, inclusief zijn overbelaste moeder (Ophelia Lovibond), haar goedbedoelende vriendje (Kyle Bornheimer), zijn leraar (Wallace Shawn) en een door school aangewezen tutor (Craig Robinson), allemaal in zijn zoektocht om de beste detective ter wereld te worden.

Geregisseerd door Tom McCarthy, die een Oscar® won voor zijn scenario Spotlight, is Timmy Failure: Mistakes Were Made geschreven door McCarthy & Stephan Pastis,  gebaseerd op het boek van Pastis. De producenten zijn Jim Whitaker en Tom McCarthy, met Michael Bederman en Kate Churchill als uitvoerende producenten.

Timmy Failure: Mistakes Were Made is vanaf 7 februari exclusief te zien op Disney+.

THE SUNDANCE FILM FESTIVAL

Timmy Failure: Mistakes Were Made wordt later deze maand vertoond in het Kids gedeelte van het Sundance Film Festival. Speciaal gemaakt voor de jongere onafhankelijke filmfans, is de sectie Kids geprogrammeerd in samenwerking met Utah Film Center, dat het jaarlijkse Tumbleweeds Film Festival presenteert, het première filmfestival van Utah voor kinderen en jongeren. Het Sundance Film Festival organiseert vertoningen in Park City, Salt Lake City en in Sundance Mountain Resort, van 23 januari – 2 februari 2020. Het Sundance Film Festival is het vlaggenschip van het Sundance Institute, algemeen beschouwd als het grootste Amerikaanse onafhankelijke filmfestival en werd vorig jaar bijgewoond door meer dan 120.000 mensen en 1.300 geaccrediteerde pers, en ondersteund door meer dan 2000 vrijwilligers.

 

Facebook:     DisneyPlusNL
Twitter:         DisneyPlusNL
Instagram:    DisneyPlusNL
Hashtag:        #TimmyFailure