Bekijk de eerste trailer van Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Deze zomer zijn de Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD.

Bekijk nu de trailer:

Nederlands gesproken versie:
YouTube: https://youtu.be/m9G1Nmfgn3Q

Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD is geproduceerd door Chris Meledandri, de oprichter en CEO van Illumination in samenwerking met Janet Healy en Chris Renaud. De regie is in handen van Kyle Balda (Verschrikkelijke Ikke 3, Minions) met Brad Ableson (The Simpsons) en Jonathan de Val (de Huisdiergeheimen films) als co-regisseurs.

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD / MINIONS: THE RISE OF GRU draait vanaf 24 juni in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

#Minions #MinionsNL
www.facebook.com/MinionsNL
www.minionstheriseofgru.nl