Bekijk de trailer van Connected: De Mitchells tegen de Machines

Bekijk nu de trailer van CONNECTED: DE MITCHELLS TEGEN DE MACHINES. Deze nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie) draait vanaf 7 oktober in de bioscoop.

VOOR DE NEDERLANDS GESPROKEN VERSIE KLIK HIER

 

CONNECTED: DE MITCHELLS TEGEN DE MACHINES van Sony Pictures Animation is een nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie), over de strijd van een alledaagse familie die hun band probeert te versterken, terwijl technologie de wereld overneemt.

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell (met de stem van Abbi Jacobson) aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick (stem van Danny McBride) haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen. Deze echte ‘family man’ heeft intussen al geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Rick neemt Katie, haar broertje Aaron (stem van Mike Rianda), hun over-optimistische moeder (stem van Maya Rudolph) en de vrolijke mopshond Monchi mee op roadtrip.

Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten waar mensen zo verslingerd aan zijn – van telefoons tot aan een nieuwe serie robots – in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden!

De Mitchell Familie: Linda (Maya Rudolph), Katie (Abbi Jacobson), hun hond Monchi, Aaron (Michael Rianda) en Rick (Danny McBride) in Columbia Pictures en Sony Pictures Animation’s CONNECTED.

Vanaf 7 oktober in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.

De Nederlandse stemmencast is nog niet bekend.