Bekijk de trailer van The High Note

De eerste trailer van THE HIGH NOTE met o.a. Tracee Ellis Ross, Dakota Johnson, Kelvin Harrison en Ice Cube is verschenen.

Bekijk de trailer hier.

THE HIGH NOTE draait vanaf 7 mei in de bioscoop.

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie (Dakota Johnson) is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.

Geregisseerd door Nisha Ganatra (Late Night).

Verder met o.a. Kelvin Harrison Jr., Zoe Chao, Eddie Izzard, Bill Pullman en Diplo