Thuis voor de buis met het hele gezin

Thuis voor de buis met het hele gezin

5 x familyproof films van Pathé Thuis

De woonkamer speelt de komende tijd een belangrijke rol voor het hele gezin. Het is ons kantoor, de sportschool, kroeg én kinderopvang tegelijk. Daarnaast is de bank natuurlijk de uitgelezen plek om heerlijk te ontspannen en samen een filmpje te kijken – wat we bovengemiddeld vaak zullen gaan doen. Gelukkig brengt Pathé Thuis in april een hoop toffe films uit die geschikt zijn voor alle leeftijden, waaronder een aantal vervroegde releases. Hierdoor kun je met de hele familie genieten van de leukste films in jullie eigen thuisbioscoop. Lees verder voor 5 leukste famileproof films van Pathé Thuis die binnenkort beschikbaar zijn.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Publiekslieveling Kruimeltje is terug voor een nieuw avontuur! In Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn woont het straatschoffie niet meer in de stad maar op het platteland in een prachtige villa. Alhoewel het fijn is dat zijn ouders weer samen zijn, mist Kruimeltje de spanning en sensatie van de stad. Samen met zijn trouwe viervoeter loopt hij weg van huis om vervolgens in zeven sloten tegelijk te lopen.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is vanaf nu te zien bij Pathé Thuis.

Sonic

Sonic – het blauwe, supersnelle egeltje dat bekend is van de populaire Sega videogame – probeert in deze spannende film samen met zijn beste makker Tom de kwaadaardige Dr. Robotnik te stoppen, om zo de wereld te redden van de ondergang. Net als Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn, kunnen we eerder van deze film genieten dan gepland.

Sonic is vanaf 14 april te zien bij Pathé Thuis.

Jumanji: The Next Level

Maak je klaar om 2 uur lang op het puntje van je bank of stoel te zitten, maar ook zeker om dubbel te liggen van het lachen. Want in deze komische avonturenfilm keren Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillian en Nick Jonas terug naar Jumanji om één van hun vrienden te redden. Eenmaal daar blijken de eens zo bekende regels van het spel volledig te zijn omgegooid, en is het een stuk gecompliceerder om de gevaren van de dorre woestijnen en besneeuwde bergen te trotseren dan in eerste instantie verwacht.

Jumanji: The Next Level is vanaf 8 april te zien bij Pathé Thuis.

Buurman & Buurman: Experimenteren er op Los!

Creatief pannenkoeken bakken, een appeldief vangen, experimenteren met een zelfgemaakte vliegmachine en een eigen wasstraat bouwen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of de klunzige buurmannen – ingesproken met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen – wagen zich eraan in deze doldwaze film. Lachen gegarandeerd!

Buurman & Buurman: Experimenteren er op Los! is vanaf 14 april te zien bij Pathé Thuis.

Spionnengeheimen

Superspion Lance (John Williams) en wetenschapper Walter (Buddy Vedder) kunnen niet meer van elkaar verschillen; Lance is een charmant sociaal dier en Walter een geniale einzelgänger. Kortom, ze vullen elkaar perfect aan. Maar wanneer Lance door merkwaardige omstandigheden verandert in een duif moeten ze opnieuw met elkaar leren samenwerken om de wereld te redden. Uiteraard blijkt dit nogal een opgave.

Spionnengeheimen is vanaf 20 april te zien bij Pathé Thuis.

Willy op de Onbekende Planeet

Tijdens de ruimtereis van Willy en zijn ouders wordt hun ruimteschip geraakt door een asteroïderegen. Kleine Willy landt dankzij zijn reddingscapsule in zijn eentje op een nog onontdekte planeet. Samen met robot Buck, de ‘persoonlijke overlevingsmodule’, moet nieuwsgierige Willy zien te overleven op de vreemde planeet totdat een reddingsmissie hem weer herenigt met zijn ouders.

Willy op de Onbekende Planeet is vanaf 22 april te zien bij Pathé Thuis.

Ook deze films kijk je vanaf april bij Pathé Thuis:
  • Suriname: Deze bloedstollende Pathé Thuis-original over het criminele circuit in Suriname, met o.a. Fajah Lourens en rapper Josylvio, houdt je van begin tot eind geboeid.
  • Huisvrouwen Bestaan Niet 2: Het moederschap gaat niet altijd over rozen. In deze film worstelen drie powervrouwen met de balans tussen vrouw en moeder zijn.
  • Greta: Chloe Grace Moretz schittert als Frances, die na het overlijden van haar moeder een bijzondere vriendschap sluit met een oudere dame.
  • Out Stealing Horses: In deze arthouse film trekt Trond zich in een klein Noors dorpje terug om het verliezen van zijn vrouw te verwerken. Hier wordt hij geconfronteerd met allerlei jeugdherinneringen.