Vier vandaag Top Gun Day

Vier vandaag TOP GUN DAY en bekijk de klassieker TOP GUN (1986) van regisseur Tony Scott digitaal thuis. Met Tom Cruise in de hoofdrol als Maverick en verder met o.a. Kelly McGillis, Anthony Edwards en Val Kilmer. Wereldwijd wordt vandaag TOP GUN DAY gevierd en kunnen fans online meepraten over hun favoriete scènes, personages en quotes uit de film. Bekijk hier de promo. Ook zullen later vandaag rond 18.00 uur de eerste 9 minuten van de film te zien zijn via het YouTube kanaal van Paramount Pictures.

Bekijk TOP GUN (1986) nu thuis via Pathé Thuis en Apple TV.

TOP GUN (1986) remastered is vanaf 4 juli a.s. te koop op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD.

Het spectaculaire vervolg TOP GUN: MAVERICK draait vanaf 24 december 2020 in de bioscoop. Bekijk hier de trailer en neem hier alvast een kijkje achter de schermen.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Met o.a.Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris

Geregisseerd door Joseph Kosinski (Oblivion, Tron: Legacy).
Geschreven door Ehren Kruger and Eric Warren Singer en Christopher McQuarrie.

TOP GUN: MAVERICK draait vanaf 24 december in de bioscoop. #TopGunNL #TopGun #TopGunMaverick