Nieuwe serie op FOX: The Murders | Trailer en screener beschikbaar

Vanaf 20 mei, elke woensdagavond om 21.30 uur te zien op FOX.

SYNOPSIS

Ontmoet in ‘The Murders’ rookie detective Kate Jameson (Jessica Lucas). Ze is dochter van gemeenteraadslid Rita Gallo en overleden Adam Jameson, een veelgedecoreerde officier die twee jaar geleden in de lijn van de dienst werd vermoord. Met de strijd voor gerechtigheid die diep in haar geworteld is, is het Kate Jameson’s enige wens om een goede agent te zijn zoals haar vader. Maar de dingen gaan vreselijk mis als Kate de nummer één regel van het politiewerk breekt – laat je pistool nooit onbeheerd achter – en het haar partner fataal wordt. Verteerd door schuldgevoelens wil Kate bewijzen dat ze haar penning verdient. In The Murders ontmoeten we ook Dylan Bruce als Nolan Wells, Terry Chen als Bill Chen, Luvia Petersen als Meg Harris, Lochlyn Munro als detective Mike Huntley en Venus Terzo als Rita Gallo.

SCREENER

Benieuwd naar de serie? Via deze link kun je de eerste afleveringen bekijken.

VOLG FOX NEDERLAND VIA

Instagram:  Instagram.com/FOX_nederland

Facebook: Facebook.com/FOXTvNL

Youtube: Youtube.com/FOXopTV