Bekijk de trailer van The King of Staten Island | 25 juni in de bioscoop

The King of Staten Island is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live.

Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

 

Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen.

Als zijn ambitieuze jongere zusje (Maude Apatow) naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder (Marisa Tomei), die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp.

Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey (Bel Powley). Zijn moeder krijgt een relatie met een luidruchtige brandweerman genaamd Ray (Bill Burr) waardoor Scott gedwongen wordt eindelijk zijn verdriet onder ogen te zien en stappen kan zetten om echt te gaan leven. Verder ook met Steve Buscemi als Papa, een gepensioneerde brandweerman en mentor van Scott, en Pamela Adlon als Gina, de ex van Ray.

THE KING OF STATEN ISLAND draait vanaf 25 juni in de bioscoop.