The High Note vanaf 5 juni in voorpremière

De nieuwe muzikale feel-goodfilm THE HIGH NOTE met o.a. Tracee Ellis Ross, Dakota Johnson, Kelvin Harrison jr. en Ice Cube draait vanaf 18 juni in de bioscoop en vanaf 5 juni zullen er al verschillende voorpremières zijn.

Tracee Ellis Ross treedt in de voetsporen van haar moeder Diana Ross met haar eerste single getiteld ‘Love Myself’ dat op de soundtrack van THE HIGH NOTE staat. Om de release van het nummer te vieren ging ze onlangs live op Instagram. Deze live feed werd bezocht door o.a. haar moeder, Michelle Obama en Janelle Monáe.

Luister hier naar ‘Love Myself’ en bekijk hier de nieuwe videoclip.

De volledige soundtrack verschijnt op 29 mei a.s.

Bekijk de trailer hier.

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie (Dakota Johnson) is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.

Geregisseerd door Nisha Ganatra (Late Night).

Verder met o.a. Kelvin Harrison Jr., Zoe Chao, Eddie Izzard, Bill Pullman en Diplo.

Vanaf 5 juni in voorpremière.