Nieuwe trailer RESPECT met Jennifer Hudson als Aretha Franklin

RESPECT

Singer. Activist. The Queen of Soul.

Jennifer Hudson is Aretha Franklin.

 

Bekijk hier de trailer van de nieuwe muzikale biopic RESPECT,  7 januari in de bioscoop.

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin.
Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. RESPECT is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon.

Met o.a. Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Titus Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Tate Donovan, Heather Headley, Skye Dakota Turner en Mary J. Blige.

RESPECT draait vanaf 7 januari 2021 in de bioscoop.
#RespectFilm