Bekijk de nieuwe trailer van NO TIME TO DIE

De nieuwe trailer van de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE is zojuist verschenen.

Daniel Craig keert terug in de iconische rol van James Bond. De film is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective).

Tickets zijn te koop via www.notimetodiefilm.nl.

NO TIME TO DIE draait vanaf 12 november a.s. in de bioscoop. In 2D, 3D, 4D, IMAX en Dolby Cinema.

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).

www.facebook.com/JamesBond007NL 
www.notimetodiefilm.nl
www.007.com

#NoTimeToDie #NoTimeToDieNL #Bond25 #JamesBond