Het verhaal van Olaf – Vanaf 23 oktober bij Disney+

HET NOOIT EERDER VERTELDE VERHAAL VAN OLAF VANAF 23 OKTOBER EXCLUSIEF TE ZIEN BIJ DISNEY+

HET VERHAAL VAN OLAF, Deze animatie shortfilm is exclusief te zien bij Disney+ vanaf 23 oktober

Wat gebeurde er met Olaf in de momenten nadat Elsa hem heeft gebouwd en nadat ze hem “losliet” en haar ijspaleis creerde? Wat gebeurde er met hem toen Anna en Kristoff hem voor het eerst onmoetten in het bos? En hoe heeft Olaf van de zomer leren houden? Het verhaal van Olaf volgt zijn eerste stappen in de wereld terwijl hij zijn eigen identiteit ontwikkelt in de besneeuwde bergen buiten Arendelle. Het verhaal van Olaf (Engelse titel: Once upon a Snowman) is vanaf 23 oktober exclusief te zien bij Disney+.

“Dit idee ontstond toen ik als animator betrokken was bij de eerste Frozen-film,” zegt Trent Correy (regisseur). “Dan Abraham en ik zijn zo dankbaar en verheugd dat we de kans hebben gekregen om deze korte film te regisseren in samenwerking met The Walt Disney Animation Studios.”

“Josh Gad is een van de beste stemacteurs die Olaf heeft kunnen neerzetten in alle Frozen-films,” zegt regisseur Dan Abraham. “De kans krijgen om met hem in een opnamestudio te werken, vind ik een hoogtepunt in mijn carriere en in voel me bevoorrecht.”

Het verhaal van Olaf (Engelse titel: Once upon a Snowman) is vanaf 23 oktober exclusief te zien bij Disney+.