Bekijk de eerste trailer van De Croods 2: Een Nieuw Begin

De Croods 2: Een Nieuw Begin

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans.

Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor.

In de originele versie met de stemmen van de terugkerende Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman en Clark Duke, met nieuwe stemrollen voor Leslie Mann en Peter Dinklage.

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN (THE CROODS: A NEW AGE) draait vanaf 16 december a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

#CroodsFilm #Croods2